dimecres, 10 de juny del 2009

The end...

Després de uns mesos amb aquesta assignatura, haig de dir que em quedo amb el mateix sentiment que vaig tenir en un principi: "una classe diferent".
Hem passat diverses setmanes treballant amb el tema de Bolonia, treballant en grup dins les classes, i relacionant-nos entre tots.
Em quedo doncs amb aquest "model" de classes més disteses, on tots treballem a gust alhora que ens quedem amb nous conceptes.
Vull adjuntar també la meva valoració general sobre l'activitat, que ha estat per a mi, molt positiva:

- Noves informacions: l’aportació d’informació que s’ha fet entre tots els grups crec que ha estat molt profitosa, doncs ens ha fet obrir els ulls davant alguns aspectes d’aquest nou pla d’estudis que desconeixíem i que potser fins i tot criticàvem sense saber.

- Noves metodologies: n’extrec també una part molt profitosa del treball en grup, que no només ens ha servit per a aprendre a treballar d’aquesta determinada manera, si no que a més a més, ens ha ajudat a relacionar-nos més i ens ha permet conèixer millor als nostres companys. Ens ha servir doncs per a fer un “aprenentatge social” i per a relacionar-nos més entre nosaltres.

- Noves eines: un tema que vull remarcar de manera especial, ha estat el treballar amb la eina del campus virtual.
No només ens ha ajudat a distribuir-nos de millor manera els treballs, i a poder treballar tots alhora sense haver de comptar amb altres aspectes personals com treballs, horaris, etc. Si no que ens ha servit també per a autoregular el nostre treball posant-nos dates d’entrega de les parts pròpies del treball, per a passar links dels que altres companys en podrien fer un bon ús, etc.

En resum, he gaudit amb la realització d’aquesta assignatura, i amb la realització del treball,doncs no només he aprés conceptes, si no que he aprés també que tot i treballant de maneres diferents, deixant de banda les classes magistrals, etc, les coses poden sortir molt bé, i poden ser molt profitoses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada